Hyeon Chung (ATP 143.) produkálta talán a torna eddigi legnagyobb meglepetését a nyolcaddöntős győzelmével Marin Cilic ellen. A 23 éves játékos nem ünnepelhet túl sokat, mert ismét kemény mérkőzés vár rá, amelyen David Goffin (ATP 15.) lesz ellenfele.

október 04., péntek

Kissé elkerülte a reflektorfény az ázsiai játékost az utóbbi időben, hiszen februártól az amerikai Grand Slamig csak néhány Challengeren játszott, de a US Openen selejtezőkből indulva a harmadik fordulóba jutott úgy, hogy két ötjátszmás mérkőzést nyert egymás után. Egyike a legyőzöttjeinek Fernando Verdasco volt, akit döntő szett tie-breakjében sikerült legyőzni. Csengtuban már első fordulóban búcsúzott, de a japán tornán már negyeddöntőben van. A nyolcaddöntős győzelmét még figyelemreméltóbbá teszi az a tény, hogy Cilic a meccs döntő játszmájában csak egy gémet tudott összeszedni.

Goffin eközben lassacskán ismét az élvonal kapuján próbál kopogtatni. Cincinnatiben döntőt játszott, nyolcaddöntős volt a US Openen, Tokióban pedig verte azt a Pablo Carreno Bustát, aki a múlt héten bajnok lett Csengtuban, majd Denis Shapovalovot is legyőzte két tie-breaket igénylő szettben. A belga és a dél-koreai játékos eddig három alkalommal csaptak össze, David 2-1-re vezet. Mindhárom meccs kemény borításon zajlott, és mindhárom meccsen a győztes szettvesztesség nélkül búcsúztatta ellenfelét. Tie-breakre egyik meccsen sem került sor.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt az összecsapásra!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.04. (08:30).

További kiemelt teniszmeccsek

október 04., péntek