A Nerazzurri gárda a tabella harmadik helyén áll a Serie A 29. fordulója előtt. A hétvégén nem szabad hibázniuk, mert ha kikapnak a Laziotól, az AC Milan átveheti a vetélytársa dobogós helyét.

A Lazionak szintén fontos téttel bír a mérkőzés, mivel jelen pillanatban a 6. helyen áll a fővárosi csapat, ami csak az Európa Liga selejtezőibe biztosítja a kijutást. Egy siker esetén viszont, akár az 5. helyre is felkerülhetnek, ami már a csoportkört jelenti az európai tornán.

március 31., vasárnap

A Bundesligaban a Bayern Munchen és a Borussia Dortmund egymás mellett halad azonos pontszámmal. A kiélezett harc újabb (27.) fordulójában a dortmundiak a Wolfsburgot várják hazai pályán, a Bayern pedig a Freiburg otthonából próbálja elvinni a három pontot.

A La Ligaban, az 6. helyezett Sevilla, a 7. helyezett Valenciaval küzd az Európa Liga selejtezőjét biztosító hatodik helyért. A Denevéreknek csak a győzelem szerezhet örömöt, mert így is csak egyenlítenék ellenfeleik pontszámait.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.03.28. (09:20).