Minden azon múlhat, hogy Messi milyen napot fog ki.

Kedd este újabb két meccs a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán, a Chelsea a Bayern Münchent fogadja, míg a Napoli a Barcelona gárdáját látja vendégül.

A nápolyi mérkőzés kapcsán felmerült a mérkőzés zárt kapuk mögötti megrendezése, amit az Olaszországban is megjelenő koronavírus terjedésének meggátolása tette volna szükségessé, de úgy néz ki, hogy a déli régiók egyelőre nincsenek veszélyben, így minden bizonnyal telt ház előtt léphetnek pályára a csapatok.

A Napoli január 21-e óta - a Lecce elleni fiaskót kivéve - remek szériát tudhat magáénak, többek között ütötte a Lazio, az Inter és Juventus csapatát is, szóval tényleg szép napokon van túl Gattuso csapata. Viszont ezen eredményekből nem teljesen lehet arra következtetni, hogy a Barcelona ellen is száguldani fog Campania régió szíve csücske. Arról nem is beszélve, hogy a katalán gárda sztárja, Lionel Messi határidőre formába is lőtte magát. Az argentin csillag legutóbb mesternégyest ért el bajnoki mérkőzésen az Eibar ellen, mely produkció egyben üzenet is lehetett a kedd esti vendéglátóhoz.

augusztus 01., szombat

Néhány fogadási lehetőség a bet365 fogadóirodától: 

A másik keddi találkozó:

február 25., kedd

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020-02-24, 19:00

Fogadj itt a mérkőzésekre!