Az európai nagycsapatok figyelme az otthoni kupákra fordul.

Diego Simeone embereitől sima győzelmet várnak a rajongók, hiszen a Atletico Madrid nem ugyanazon a súlycsoportba tartozik ellenfelével, a Gironával. Az idei szezonban a madridiak összesen két meccset veszítettek, a legutóbbit a Borussia Dortmund otthonában a Bajnokok Ligájában. Erőfölényük miatt, várható, hogy Simeone változtatja a felállást, de vigyáznia kell, hogy mértékkel tegye ezt.

A híresebb spanyol fővárosi csapat, a Real Madrid a Leganes otthonába utazik. Elméletig, könnyű győzelem várható részükről, de az idei idényben mutatott megbízhatatlan játékformájuk miatt semmi sem biztos. Cristiano Ronaldo eladásának nyomai maradtak a csapatban és az ellenfeleiknek egyre nagyobb a meggyőződésük, hogy kihozhatnak valamit ezekből a meccsekből. A Real kikapott a Real Sociedadtól a legutóbbi otthoni meccsén, így nem szeretné tovább bőszíteni a haza közönséget.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.01.11. (10:55).