A Davis Kupa döntőjének mai reflektorfénye az A csoportra kerül, mivel a Novak Djokovic által vezetett Szerbia, a bukmékerek által a tornagyőzelemre egyik legesélyesebb csapatának tartott Franciaországgal csap össze a csoportelsőségért.

Mindkét csapat Japánt győzte le, a szerbek 3-0-ra, a franciák pedig 2-1-re. Aki nyeri ezt a találkozót, biztos feljutást szerez a negyeddöntőkbe. Bár a szerb keretben van a nagyobb csillag, a franciák mégis győzhetnek, mivel elméletileg a Novak elleni, egyéni meccsen kívül, a többi két mérkőzést megnyerhetik (főleg a páros összecsapást). Így bármennyire is meglepő lehet első ránézésre, de a papírforma Franciaországot tartja esélyesebbnek a győzelemre.

A két egyéni mérkőzés

Novak Djokovicnak kötelező módon hoznia kell a pontot Gael Monfils ellen, hogy legalább számítgatni tudjon tovább csapata. Nagy valószínűséggel nem is lesz most itt botlás. Djokovic 15-0-ra vezeti Gaelt az egymás elleni meccseken, és ez mindenképp számíthat mentális szempontból. Ezen kívül, a francia játékos simán elbukta első meccsét a tornán Yoshihito Nishioka ellen (5-7, 2-6).

november 21., csütörtök

Filip Krajinovic hős lehet ha le tudja győzni Jo-Wilfried Tsongát. Mindketten magabiztos, kétszettes nyereséggel kezdték a tornát, de a francia oldalon lehet a mentális főlény még akkor is ha nem játszottak eddig egymás ellen. Függetlenül attól, hogy játékának színvonala nem a régi, Tsonga mégiscsak a nagyobb kaliberű játékos. Filip amúgy is inkább salakon látszik eredményesebbnek, hiszen ott szerezte összes (10) Challenger rangú tornagyőzelmét. A budapesti salakos ATP250-es tornán, mint tudjuk, a döntőig menetelt. Azt viszont nem kell elfelejteni, hogy nemrég Stockholmban gyors borításon döntőt játszott, Bázelben pedig negyeddöntőt. Nem annyira biztos a kimenetel ezen a meccsen, mint amennyire elsőre gondolnánk.

november 21., csütörtök

Fogadj a Davis Kupára!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.11.21. (08:49).