Az Unibetnél magas szorzót kínálnak az elnök építményére.

"A nemzeti gárdát és a hadsereget a határhoz vezényeltem. Feljavítjuk a határfalat, és nagyszerű munkát végeztünk. A bevándorlási és vámhivatal is fantasztikusan dolgozott, és jól kezelik a helyzetet. Szükség van a falra, akkor is, ha republikánus az ember, és akkor is, ha demokrata. Kell a fal, ami megállítja a drogcsempészetet, és ami teljesen kiírtja a drogcsempészetet. Nagyon sok olyan embert is megállít, akikre semmi szükségünk ebben az országban" - nyilatkozta még áprilisban az amerikai elnök.

A 2016-os kampány legnagyobb ígérete volt a fal, melynek első szakaszát idén októberben adták át a kaliforniai Calexóban. Fémoszlopokból készült, több mint 3 kilométer hosszú, magassága pedig majdnem tíz méter. Ahogy lentebb látható is, elhelyeztek rá egy emlékplakettet, amin többek között Donald Trump és a belbiztonsági miniszter, Kristjen M. Nielsen neve is szerepel. Utóbbi tapsol lelkesen napszemüvegben.

Az Unibetnél a teljes fal megépülésére fogadhatunk, ami ha 2020 előtt megtörténik, akkor 21.00-es oddsot nyerhetünk! Nem csoda a nagyobb szorzó, hiszen az Egyesült Államok és Mexikó közötti határ 3143 kilométer hosszan fut, messze tehát még a vége a falépítésnek. Egyébként 1052 kilométeren már jelenleg is húzódik kerítés vagy más határvédelmi eszköz. Nem lesz olcsó mulatság a falépítés, becslések szerint 4 milliárd dollár is lehet majd a költsége.

Fogadj politikára az Unibetnél!