A Szlovákia elleni fiaskó után Horvátország ellen javítana a Rossi-legénység.

Megelőzve az önsanyargatás vádját, gyors fellépés következik a hídra, mely átsegít a szlovák-magyar ütközet mindennemű érintésén.

Nem egész 68 óra szünetet követően, vasárnap kora este következik a magyar labdarúgó-válogatott második Eb-selejtezős mérkőzése a budapesti Groupama Arénában, ahol a horvát nemzeti gárda vendégeskedik néhány óra erejéig.

A két együttes viszonylag sokszor, összesen tíz alkalommal mérte össze erejét, javában barátságos/felkészülési meccseken, és sajnos a mérleg magyar szempontból nem álomba való: egy magyar siker, hat döntetlen és három horvát diadal a szumma.

Legutóbb majdnem napra pontosan három évvel ezelőtt csaptak össze a legények a mostani helyszínen, azaz a Groupama Arénában, ahol a 2016-os Európa-bajnokságra való felkészülést szolgálta mindkét fél számára az összecsapás. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel ért véget.

Nem csak a mérleg, hanem az idei első pontok megszerzése miatt is örömteli lenne, ha vasárnap este érkezne a bravúr, és pont nélküli tarisznyával engednék útjára Gulácsiék a déli szomszédokat.

A mérkőzés magyar idő szerint 18 órakor kezdődik.

Játékvezetők: William Collum (főbíró), David McGeachie és Graeme Stewart (zászlósok), Bobby Madden (mellékbíró)

március 24., vasárnap

Oddsok a párharcra:

További vasárnapi program:

március 24., vasárnap

Az oddsok a bet365 irodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019-03-23, 12:30  

Fogadj itt a mérkőzésekre!