A megváltozott Fed Kupa döntője 12 csapatot hoz el fővárosunkba, amelyből eddig négy nemzet nevét ismerjük, a többi nyolcat a hétvégén lezajló selejtezők után ismerhetjük meg.

A tavalyi bajnok franciák és a döntős ausztrálok kijutó jegyet kaptak. Szintén ott lesznek a startvonalnál, szabadkártyával a csehet és persze a házigazda magyar lányok. A hozzájuk társuló nyolc nemzet a pénteken és szombaton zajló mérkőzéseken kell megszerezze a részvétel jogát.

Egyik legérdekesebb összecsapás az Amerikai Egyesült Államok - Lettország találkozó lesz. Az amerikaiak új generációt nevelnek Serena Williams szárnyai alatt, hiszen az Australian Open bajnoka, Sofia Kenin induló névként szerepel a Lettország elleni meccsüken. A tengerentúliak rózsásan nézhetnek a jövő idők elejébe ha egy olyan játékost is harcba dobhatnak, mint a fiatal és tehetséges Cori Gauff. Ettől függetlenül, a lettek sem épp ide-oda tologathatóak, mert keretüket Jelena Ostapenko és Anastasija Sevastova erősíti.

Szintén ígéretes mérkőzés lesz a hollandok és a fehéroroszok között. Kiki Bertensszel az első vonalban, a hollandok az Aryna Sabalenka és Aliaksandra Sasnovich által vezette csapatot próbálja majd legyőzni. Papíron nagy erőt fog képviselni a kanadai válogatott is a Svájc elleni összecsapásukon, mivel Bianca Andreescu mellett, Eugenie Bouchard is a keretben van. A kérdés viszont az, hogy a Belinda Bencic által vezette svájci csapat többi tagjainak mennyire sikerül eredményesen segíteni fő csapattársukat?

A párharcok

Fogadj a Fed Kupára!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.02.07. (11:04).