Forgalomkorlátozás és készpénzfizetési korlátozás mellett, olykor a futball korlátozására is számítani lehet a pénteken nyitó új Puskás Arénában.

Ha minden igaz, közel hetvenezer ember követheti a helyszínen figyelemmel az új Puskás Aréna ünnepélyes megnyitóját, és az azt követő Magyarország-Uruguay barátságos találkozót.

A mérkőzés idejének megválasztása nem nevezhető túl szerencsésnek, hiszen a Marco Rossi vezette magyar nemzeti tizenegy négy nappal később Wales ellen sorsdöntő mérkőzést vív a Cardiff City Stadionban.

Willi Orban (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Nem csak az Uruguay elleni időpont megválasztása okoz problémát a stábnak, hanem az is, hogy a csapat néhány oszlopos tagja kidőlt a rendkívül fontos Eb-selejtező előtt. Willi Orbánt meg kellett műteni, ő idén már nem léphet pályára, sérült Kádár Tamás is, Korhut Mihály pedig eltiltása miatt nem játszhat.

Ami a kétszeres világbajnok uruguayi válogatott keretét illeti, nem spórolt az erőforrással Oscar Tabarez kapitány, aki olyan sztárokat hozott el magával Budapestre mint például Luis Suárez, Edison Cavani és Diego Godin. Ők még nem tudják mi vár rájuk az új katlanban..

november 15., péntek

Néhány fogadási lehetőség a találkozóra:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019-11-14, 17:30

Fogadj itt a mérkőzésre!