A William Hillnél a római Masters szerdai napjának megnövelt szorzójával több mint hétszeresét zsebelheted be tétednek, amennyiben Novak Djokovic, Kei Nishikori és David Goffin szettvesztesség nélkül jutnak tovább a következő fordulóba.

A világelső, Novak Djokovicnak nincs könnyű meccse Denis Shapovalov ellen, de Madridban tornagyőzelmével bizonyította, hogy visszazökkent régi játékformájába. A kanadaival az idén játszott először az Australian Openen és 3-1-re verte ellenfelét. Kiemelendő, hogy a negyedik játszmában Denis még fel se került az eredménytáblára.
Kei Nishikori (ATP 6.) az amerikai Taylor Fritz ellen fog pályára lépni. Az eddigi két egymás elleni mérkőzésükön Kei nem veszített játszmát. Nemrég Barcelonában is találkoztak, ahol a japán 7-5, 6-2-es győzelemmel jutott tovább.
David Goffin (ATP 23.) keményen megdolgozott Stanislas Wawrinkával a továbbjutásért, és bár következő ellenfele Juan Martin Del Potro lesz, nincs kizárva, hogy a belga ezúttal jobban teljesít. Négy egymás elleni mérkőzésből az argentin csak egyet nyert és legutóbbi összecsapásukon (Cincinnati 2018) David két tie-breakel búcsúztatta ellenfelét. Del Potro nemrég lépett ismét pályára sérülését követően és eltelhet még egy kis idő, amíg ismét csúcsformában teljesít.

Djokovic, Nishikori, Goffin 2-0-ra nyerik meccseiket: 7.50

Fogadj megnövelt szorzóval!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az William Hill fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.05.15. (07:30).