A tervezettnél hetekkel korábban újra teljes értékű edzésmunkát végez Harry Kane, a Tottenham Hotspur labdarúgója.

A támadó egy hónappal ezelőtt, a Manchester United elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett bokasérülést, a londoni egyesület akkor azt közölte, hogy várhatóan csak március elején kezdheti újra az edzéseket. A Sky Sports értesülése szerint azonban szombaton, a Burnley elleni idegenbeli bajnoki összecsapáson Kane már tagja lehet a Tottenham keretének.

Mauricio Pochettino, az együttes szakvezetője a napokban úgy nyilatkozott: Kane gyógyulása "hihetetlen" ütemben halad, és már szinte játékra alkalmas állapotban van. A csatár esetleges szombati visszatérésével kapcsolatban azt mondta, hogy "talán".

Kane nélkül a Tottenham a bajnokságban mind a négy mérkőzését megnyerte, a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő hazai felvonásán pedig háromgólos előnyre tett szert a Borussia Dortmunddal szemben. A hazai kupasorozatokból - FA Kupa, Ligakupa - viszont kiesett.

A következő két hétben három fontos összecsapás vár a Tottenhamre, amely a Burnley után a Chelsea-vel és az Arsenallal találkozik a Premier League-ben, március 5-én pedig Németországban játszik a BL-nyolcaddöntő visszavágóján.

február 23., szombat

Szorzók a mérkőzésre:

További szombati mérkőzések:

február 23., szombat

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019-02-19, 20:30  

Fogadj itt a mérkőzésekre!

Forrás: mti