A Bundesliga az az európai top bajnokságok egyike, ahol még most is éles harc folyik a bajnoki cím megszerzéséért. A Bayern Munchen és a Borussia Dortmund szinte fej-fej mellett halad, de mint ahogyan azt a 31. forduló bizonyította, a két csapat a vártnál nehezebben győz ezeken a kulcsfontosságú meccseken. Vajon ki tudja érvényesíteni esélyeit a hátralévő meccseken?

A 32. forduló előtt a Bayern 2 pont előnnyel (71.) áll a tabella élén, de közel sem lehetnek megelégedve, mivel ez a pontkülönbség már nagyobb lehetett volna ha ki tudták volna használni a dortmundiaknak a Schalkétől elszenvedett otthoni vereségét (2-4). Talán mindenki meglepetésére, az utolsó előtti helyezett Nürnberg otthonában a müncheniek csak egy döntetlent (1-1) sikerült kiharcolniuk, így a küzdelem szoros marad. Míg a Borussia elméletileg ismét nehéz feladat előtt áll a Werder Bremen elleni kiszállásán, addig a Bayern most az utolsó helyezett Hannover 96-ot fogadja. Döntőnek bizonyul ez a forduló?

Ugyancsak ezen a héten a Derby della Molle újabb felvonásában fognak egymással összecsapni a Juventus és a Torino a Serie A-ban. Bár a tabellán nem szomszédok és a Juventus az első helyről nyugodtan várja a bajnokság végét, a városi rangadón mindenképp bizonyítani akarja még erejét. A Torino az Európa Liga csoportköreibe való feljutásért harcol.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.05.02. (12:18).