A címvédő MOL Vidi FC az otthon veretlen Debrecen vendégeként lép pályára a labdarúgó OTP Bank Ligában vasárnap.

A fehérváriak szerdán, új stadionjuk avatóján 1-0-ra legyőzték az Újpestet, ezzel a lejátszott mérkőzések számában utolérték a mezőnyt, hátrányukat pedig öt pontra csökkentették a listavezető Ferencvárossal szemben. Ugyanakkor ha Marko Nikolic együttese nem tud nyerni a Hajdúságban, akkor könnyen komoly hátrányba kerülhet. Márpedig a Debrecen ebben az idényben még nem kapott ki saját közönsége előtt, négy győzelem és három döntetlen a mérlege.

A Vidinél ráadásul azzal is számolnia kell a szakmai stábnak, hogy jövő csütörtökön, a BATE Boriszov vendégeként egy győzelemmel egy fordulóval a zárás előtt kiharcolhatják a továbbjutást az Európa-ligában, ennek fényében néhány játékos várhatóan pihenőt kap majd vasárnap.

Az élen álló ferencvárosiaknak kötelező a győzelem hazai pályán, a szeptember közepe óta nyeretlen, újonc Kisvárdát fogadják a Groupama Arénában.

A második helyen álló Budapest Honvéd a szezon egyik meglepetéscsapatát, a Mezőkövesdet látja vendégül, igaz, Kuttor Attila együttese - amely legutóbb a Vidit győzte le - inkább hazai pályán gyűjtögeti a pontokat, idegenben nem annyira veszélyes.

Az alsóházban a Puskás Akadémia a sereghajtó Haladást fogadja, amennyiben a felcsútiak nyernek, akkor elléphetnek a tabella végén lévő csapatoktól.

Az OTP Bank Liga hétvégi programja:

november 24., szombat

november 25., vasárnap

Az oddsok a bet365 irodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018-11-23, 16:30

Fogadj ITT a mérkőzésekre!

Forrás: mti