A német bajnokcsapat ismét elbizonytalanodott a Bundesligában, és ezáltal a mezőny néhány csapata esélyt kapott, hogy egy kis előnyt kovácsoljon a müncheniekkel szemben. Az viszont csak idő kérdése lehet, hogy Thomas Müller és csapattársai mikor lépnek rá ismét a gázpedálra.

Míg a Bajnokok Ligájában csillogtak a csoportkörben és első helyen végeztek csoportjukban, a Bundesligában kissé elkényelmesedtek és a 15. forduló előtt a 7. helyet foglalják el a tabellán, ami semmilyen európai szereplést nem biztosít a következő idényben. Nehéz elképzelni, hogy ezen a helyzetképen előbb vagy utóbb nem fognak javítani, de a Bayernek bármi a bajnoki cím megszerzésén kívül nem elegendő. Jelen pillanatban hét pontos előnye van az éllovas Mönchengladbachnak a müncheniekkel szemben.

december 14., szombat

Az európai bajnokságok izgalmas hétvégét ígérnek, hiszen többek között a LaLigában Valencia - Real Madrid összecsapás vár ránk. A Barcelona és a Real egymás mellett vezetik a bajnokságot és minden meccs fontosnak bizonyulhat. A katalánoknak sem lesz könnyű ez a forduló, hiszen a negyedik helyezett Real Sociedad otthonába utaznak.
Olaszországaban az Inter két pontos előnyében kapaszkodik a tabella élén, viszont a Fiorentina lesz a következő, pontéhes ellenfél. A firenzeiek csak 13. helyen állnak és minden bizonnyal meg szeretnék szerezni a három pontot a hazai közönség előtt. A milánóiaknak vigyázniuk kell, mert a Juventus akár át is veheti a vezetést a Serie A-ban, mivel kérdéses, hogy az Udinese milyen ellenállásra lesz képes Torinóban.

Kiemelt események

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.12.12. (07:44).