Meglepő tipp, az Unibetnél például fogadni sem lehet erre!

Nyilván azért, mert ilyen döntő nem jöhet létre, hiszen a Barcelona és a Liverpool az elődöntőben csatázik épp egymással. Nem ez volt Owen első éleslátása szakértői karrierje során. "Manapság a focisták gyakran használják a lábukat" - mondta korábban. De nagy kedvencünk az az okfejtése is, hogy mi a gondja a Manchester City-nek. "Amikor nem szerez gólt, akkor nehezen nyer Guardiola csapata" - vélekedett Owen, és végül is tökéletesen igaza van! Ha nincs gól, nem lehet győzelem sem.

"Győzelmet érdemeltek? Nem, a Liverpool érdemelte volna meg. Ezért a fair eredmény a döntetlen lett volna" - újabb Owen-logika egy angol bajnokit követően.
Mindenesetre a Bajnokok Ligájában nem lesz már Barca - Pool döntő, de mivel még van egy visszavágó, tehetünk fel pénzt az angol csapat sikerére is az Unibetnél. 20-szoros pénzért kínálják a Pool végső sikerét, miközben az első meccsen 3:0-ra nyerő Barcelonára 1.48-ért fogadhatunk. A katalánok a favoritok, az Ajax és Tottenham párosa esélytelen a bukmékerek szerint.

Bajnokok Ligája végső győztes

További BL-kínálat az Unibet fogadóirodánál!

Foci Bajnokok Ligája - Elődöntő, Második felvonás:

május 07., kedd

május 08., szerda

Véleményed, tipped megoszthatod velünk hozzászólván e cikkhez (a lap alján).