A tengerentúli kosárlabdarajongók ünneplőruhát vettek fel a Golden State Warriors és a Toronto Raptors összecsapás-sorozatra, mely eldönti, hogy kié lesz az értékes bajnoki cím.

A tavalyi címvédő és egyben hatszoros bajnok Golden State Warriors tapasztalatelőnnyel indul a döntőben, mivel a Raptors még soha nem ízlelte az idényvégi sikert. A torontóiak önbizalmát viszont az a tény növeli, hogy legutóbbi egymás elleni összecsapásukat 20 pontkülönbséggel nyerték.

Európában, pontosabban Párizsban elkezdődött a teniszidény második Grand Slam-tornája és már az első héten izgalmas mérkőzésekre kerül sor, mely nem kevés meglepetéssel szolgálhat. Figyeld, hogy Rafael Nadal és Novak Djokovic miként tisztítják erőmegtakarító módon útjukat az első fordulókban. Mégis, a mezőnyben vannak olyan játékosok, akik elronthatják terveiket és meglepetéseket okozhatnak.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.05.30. (07:35).