Az éllovas Ferencváros és a második helyezett, címvédő MOL Vidi is kiesőjelölt ellen folytatja szereplését az OTP Bank Ligában, előbbi a Diósgyőrt, utóbbi a Kisvárdát látja vendégül a 23. fordulóban.

A Ferencváros 100. alkalommal találkozik a bajnokságban a DVTK-val, az eddigi 99 mérkőzés mérlege a fővárosi csapat szempontjából 62 győzelem, 18 döntetlen, 19 vereség, 208 lőtt és 103 kapott gól.

A zöld-fehérek hazai veretlensége a bajnokságban lassan két éve tart: a sorozat - a 2017. április 15-én, a Vasastól elszenvedett 2-1-es vereség után - 2017. április 29-én, a Mezőkövesd 3-1-es legyőzésével indult, azóta az FTC 23 meccset nyert meg pályaválasztóként, nyolcszor pedig döntetlent játszott.

Szerhij Rebrov Ferencváros 002

Az előző fordulóban Szerhij Rebrov együttese 4-0-ra győzte le otthon a Puskás Akadémiát, míg a Diósgyőr Újpesten szaladt bele 5-0-s vereségbe.

A tabellán elfoglalt pozíció és a pontok alapján a címvédő fehérváriak is hasonló erősségű csapattal találkoznak, de az utolsó előtti Kisvárda az utóbbi időben jó formában van, a legutóbbi hét bajnoki mérkőzéséből négyet megnyert, háromszor pedig döntetlent ért el.

A harmadik helyen álló Újpest nyolcmérkőzéses veretlenségi szériával a háta mögött fogadja az MTK-t, amely az előző fordulóban egy másik fővárosi riválisától, a Budapest Honvédtól kikapott.

A kiesés elkerüléséért folytatott harcban egyedül a sereghajtó Haladás helyzete tűnik kilátástannak, a szombathelyiek ezúttal a Honvéd vendégeként lépnek pályára az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Az M4 Sport az Újpest-MTK Budapest és a Ferencváros-Diósgyőr mérkőzést közvetíti élőben, a többi találkozó az m4sport.hu oldalon lesz látható. A Kossuth Rádióban a 17 órás mérkőzések hajrájáról adnak Körkapcsolást 18.30-tól, míg az m4sport.hu-n található linken 17 órától mindkét félidőről közvetítenek az online felületen. A 20.11-es Sportvilágban az FTC-DVTK összecsapást közvetítik.

március 02., szombat

Szorzók a mérkőzésre:

További szombati program:

március 02., szombat

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019-03-01, 17:00

Fogadj itt a mérkőzésekre!  

Forrás: mti