Szombat este a MOL Aréna Sóstóban zárul az OTP Bank Liga 26. fordulója, ahol a MOL Vidi FC és Debreceni VSC csapat vív rangadónak beillő mérkőzést.

A dobogósok összecsapásán természetesen a hazai gárda várhatja favoritként a mérkőzést, ám ez cseppet sem jelenti azt, hogy Herczeg András csapatában nincs benne a bravúr lehetősége. Sőt, a tréner mérkőzés előtti DVSC honlapján megjelent nyilatkozatában ki is tért arra, hogy kellenek a gárdának a bravúros pontszerzések.

Két nagyon jó meccset vívtunk eddig a Vidivel az idei bajnokságban, ám sajnos egyszer sem tudtunk nyerni – kezdte Herczeg András. – Ellenfelünk egy nagyon jó csapat, amely nemcsak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is letette a névjegyét. Jó játékosaik vannak, és együttesként is kiválóak. Mint minden gárdának, persze nekünk is megvannak az erényeink, azokat próbáljuk szombaton a lehető legjobban érvényesíteni. Sokszor van, hogy nem úgy alakul, amit eltervezünk, de bízom benne, a Vidi ellen ez másképp lesz. Remélem, jó mérkőzést tudunk játszani, és pontot, pontokat szerzünk, mert kellenek az ilyen bravúrok.

A fehérváriak sikerére 1.66, a döntetlenre 3.50, a Loki győzelmére 5.50 körül van a szorzó.

március 30., szombat

Néhány fogadási lehetőség a mérkőzésre:

További program:

március 30., szombat

Az oddsok a bet365 irodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019-03-30, 06:00

Fogadj itt a mérkőzésekre!