Az Unibetnél széles kínálat áll rendelkezésükre az angol bajnokság kapcsán. Arra is tehetünk fel pénzt a megszokott ki lesz a bajnok vagy épp gólkirály lehetőségek mellett, hogy melyik csapat lesz a legjobb Londonban.

Legtöbb gólpassz

Eden Hazard szerezte eddig a legtöbb gólpasszt az angol élvonalban, a belga játékos már 11 asszisztnál jár. A legtöbb gólpasszt adó játékosra is fogadhatunk az Unibetnél, a kínálat favoritja egyelőre Hazard 1.65-ös szorzóval, de sokan vannak a nyomában, talán nem a legjobb ötlet most fogadni rá. Az iroda nem igazán hisz benne, hogy a Bournemouth focistája, a jelenleg második helyen álló 10 gólpasszos Ryan Fraser fel tudja venni a harcot az élcsapatok játékosaival, 7.50-ös oddsot kínálnak rá.

PFA az év fiatal játékosa

A díjat a Professzionális Labdarúgók Szervezete (Professional Footballers' Association) ítéli minden évben oda az adott Premier League idény általuk vélt legjobb 23 év alatti labdarúgójának. Olyan legendák nyerték el korábban ezt az elismerést, mint Ian Rush, Paul Gascoigne, Ryan Giggs vagy épp Robbie Fowler. Az előző idényben Leroy Sané nyert, előtte pedig kétszer Dele Alli tudott duplázni. Az irodánál jelenleg Raheem Sterling a favorit 1.40-es szorzóval.

Londoni riválisok teljesítménye

Az Egyesült Királyság fővárosa igazi futballbolond város, melynek egyes részeit különböző klubok uralják. A Chelsea bázisa például a legtehetősebb negyedekre terjed ki, de vannak szimpatizánsaik a város délnyugati és északnyugati részein, aminek oka az elmúlt évtizedek sikeressége a szakértők szerint. Az Arsenal eközben a szegényebb, északi városrészek kedvelt csapata, míg a Spurs inkább a külterületőkről várja a stadionba érkező fanatikusait.

A legjobb csapat Londonban (2018-2019-es idény):

További lehetőségek a Labdarúgás - Anglia - Premier Liga - Végső győztes kategórián belül!