Gazdag fogadási kínálatunk lesz a következő napokban, közben pedig fél szemmel mindig érdemes benézni az Adventi kalendárium topicba, hátha összejön valami nyeremény az ingyen pörgetésekből és társaiból.

Szép lányok kézilabdáznak vb-címért

December 15-ig tart a női kézilabda-világbajnokság Japánban, melynek Magyarország is résztvevője. Ha nincs tipped a meccsekre, akkor pillants be a Női kézilabda-vb 2019 topikba, ahol sok tippet és indoklást is olvashatsz. A helyszínnek köszönhetően nem munkásemberi időpontban vannak a meccsek, például a következő összecsapásunkra kedden reggel 7-kor kerül sor, Montenegró ellen. A C-csoportban két kör után a harmadik helyen állunk. "Itt most van egy jó kislányokból álló csapat, de ezt az arcot le kell vetkőzni, mert Montenegró ellen háborúba megyünk" - mondta Holanek Zoltán, a válogatott szakmai stábjának tagja.

Női kézilabda VB tippverseny 30.00 Ft-os összdíjazással! Vegyél részt ITT!

Anthony Joshua visszavágna a pocakos Ruiznak

December 7-én, tehát szombaton este az év egyik legjobban várt nehézsúlyú bokszmeccsét vívja meg egymással Anthony Joshua és Andy Ruiz. Első összecsapásukat nagy meglepetésre a Snickers imádó, kissé pocakos Ruiz nyerte, aki egyébként azóta sokat fogyott és szálkásodott. "A világ legjobbjával fogok harcolni, de a ringben bizonyítom a nagyságom. Azt akarom, hogy úgy nyerjek, hogy azt mindenki elismerje, és meghajoljanak a nagyságom előtt. Először nem tudtam őt legyőzni, de a visszavágó a legjobb módja annak, hogy mindenki elismerését bezsebeljem" - mondta néhány napja Joshua.

Fogadj az év bokszmeccsére az Unibetnél!

Mourinho visszatér az Old Traffordra

Ha csak a foci létezik számodra, akkor pedig a héten nagy mennyiségben fogod kapni az adagod. Hétközi forduló lesz ugyanis a Premier League-ben és a Ligue 1-ben is. Megnöveltük a nyereményjátékok alapjait decemberben, szóval akár ezekkel a hétközi meccsekkel is nyerhetsz, ha jól tippelsz. Szerdán este az angoloknál érdekes összecsapás jön, hiszen José Mourinho, a Tottenham új menedzsere, korábbi munkaadóihoz látogat vissza Manchesterbe. Szorzók alapján kiegyenlített meccs várható, a Tottenham sikerére 2.60-ért, míg a Manchester United hazai győzelmére 2.65-ért fogadhatunk.