Hétvége előtt Roger Federer, Rafael Nadal és Sloane Stephens meccseire fogadhatsz megnövelt szorzókkal a William Hillnél.

A svájci géniusz ellen Casper Ruud lép ma pályára és bár nagyobb eséllyel indul, mint Federer eddigi ellenfelei, azért kicsi a valószínűsége annak, hogy továbbjut. Egy ilyen mérkőzés azért egy mentális megmérettetés is az ifjú játékos számára, akinek nem lesz a legkönnyebb szabadon elengedni ütéseit.

Federer 6-0-ra, 6-1-re vagy 6-2-re nyeri az első szettet: 4.00

Rafael Nadal már a római Masters-torna óta alig enged egy-két gémet ellenfeleinek, de a belga David Goffin nem a legmegszeppenőbb típus. Talán ez a sok sima győzelem kissé elkényelmesíti a spanyol 11-szeres bajnokot.

Nadal 3-1-re nyeri a mérkőzést: 5.50

A tavalyi döntős, Sloane Stephens nem a legjobb játékformájában van, de így is az egyik esélyes marad a tornagyőzelemre. Következő ellenfele Polona Hercog lesz, akivel Madridban is összecsapott. A lengyel játékos nem adta magát könnyen a spanyol salakon és a második játszmát az amerikai csak a tie-breakben nyerte. Amennyiben Polona most (három egymás elleni meccs után) nyer egy játszmát, te is jól járhatsz.

Sloane Stephens 2-1-re nyer: 4.50


Fogadj megnövelt szorzókkal!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az William Hill fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.05.31. (08:25).