Vasárnap este némi képet kaphatunk arról, hogy Olaszországban ki a legény a gáton.

Izgalmas esemény lesz vasárnap este a Giuseppe Meazza stadionban, ahol az olasz bajnokság 2019/20-as szezonjának két veretlen csapata, az Inter és a Juventus méri össze erejét a Derby d'Italia néven futó rangadón.

Az egyértelműen látszik, hogy az Inter legnagyobb nyári igazolása Antonio Conte volt, aki a vezetőedzői szék átvétele után szépen szállítja a Nerazzurri számára az eredményeket. Ez a megállapítás csak a bajnokságra vonatkozik, a nemzetközi porondon egyelőre nem néz ki túl fényesnek az Inter útja, hiszen a Bajnokok Ligája eddigi két fordulója alatt csak 1 pontot szerzett.

A Juventus az Interhez hasonlóan szorgosan gyűjtögeti pontjait az olasz ligában, igaz ebben a tekintetben kettővel elmarad a milánóiaktól. Ahogy az Internél, úgy az Öreg Hölgynél is új edző került kinevezésre, Maurizio Sarri igyekszik hétről-hétre úgy keverni a lapjait, hogy a végén a magyarázkodásból legyen kevesebb. A torinói csapat a közelében sincs a kész állapotnak, de még így is képes arra, hogy a legjobbakkal is felvegye a versenyt.

október 06., vasárnap

Oddsok a rangadóra:

A teljes vasárnapi program:

Az oddsok a bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019-10-05, 18:50

  Fogadj és nézd élőben!