A Juventust és a hazai csapatot 21 pont választja el a ranglistán, így nem közös a meccs tétje. A római csapatnak égetőbb a három pont megszerzése, mivel egy siker esetén akár a Bajnokok Ligájában helyet adó negyedik helyet szerezhetik meg. Fogadj és kövesd mindezt élőben az Unibet TV-n.

Külön ösztönzésnek számít a Lazio számára, hogy 2017 óta nem győztek a torinóiak ellen, és az is, hogy az előző bajnoki mérkőzésüket elveszítették, így a nápolyi legyőzőik 6 ponttávolságnyira közeledtek a Juventushoz és hétre távolodtak a harmadik helyezett Intertől. Azt sem szabad elfelejteni, hogy 25%-s élő nyereménynövelővel fogadhatsz a mérkőzésre.

január 27., vasárnap

Az angol FA Kupa és EFL Kupák izgalmas rangadókkal vonják magukra a reflektorfényt. A Chelsea- Tottenham és az Arsenal - Manchester United kötelezően követendő esemény minden focirajongó számára.

Emellett, Ausztráliában forrósodik a helyzet, mivel a torna a második hetéhez és befejező szakaszaihoz ért. A címvédő Roger Federer már búcsúzott, de Novak Djokovic és Rafael Nadal meggyőzően menetelnek előre a versenytáblán. Serena Williams is tovább küzd a 24 Grand Slam-győzelme megszerzéséért.

A Dániában és Németországban megrendezett férfi kézilabda-vb szintén a befejező hetéhez érkezett, így az összecsapások tétje  és látványossága egyre nagyobb.

További kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.01.21. (11:17).