A női és férfi teniszvilág sztárjai ismét összegyűlnek az "ötödik Grand Slam" alkalmából Indian Wellsben. Fogadj és kövesd az eseményt élőben az Unibet TV-n.

Jelenleg Roger Federer és Novak Djokovic a torna két legeredményesebb játékosa, öt-öt tornagyőzelemmel. A szerb játékos egyben egy másik rekordért is küzdeni fog Larry Ellison versenyén, éspedig Rafael Nadal 33 Masters-győzelmét próbálja beérni. Novak, illetve Rafa is megerősítheti első, illetve második helyét az ATP-világranglistán. A szerbnek csak 10 pontot kell megvédenie, míg Nadalnak egyet sem, mivel ő nem vett részt a 2018-as tornán.

A női versenytáblán a legnagyobb reflektorfény a tavalyi győztesen, a világelső Naomi Osakán lesz, aki nemrég új edzőre lelt Jermaine Jenkins személyében, aki a tavalyi idény végéig Venus Williams ütőpartnere volt.

A focirajongók figyelmét, a Bundesligában zajló éles küzdelem köti le, mivel a Bayern Munchen utolérte a tabellán a Borussia Dortmundot. A Ligue 1-ben is izgalmas forduló előtt állunk, hiszen az Olimpique Marseille csak a negyedik helyen tanyázik, 5 pontra a BL-szereplést biztosító harmadiktól. A Nice elleni mérkőzésükre 25%-os nyereménynövelővel fogadhatsz.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.03.06. (07:25).