Miközben a teniszvilág az ATP idény függönyét húzza le a héten az évzáró világbajnoksággal, Dél-Amerika neves fociválogatottjai barátságos mérkőzéseken találkoznak. Fogadj és kövesd mindezt élőben az Unibet TV-n.

Az idei foci-vb-n az elvártnál sokkal gyengébben szereplő Brazília és Argentína, a válaszokat keresgélik egy jobb játékra, és erre optimális alkalmat kínálnak a barátságos meccsek. A brazilok Uruguayt, az argentinok pedig Mexikót fogadják. A tét hiánya sem teszi érdektelenné a mérkőzéseket, mert az országok közti versengés biztosítja a csapatok üzemanyagát a körülményektől függetlenül.

A már tizedik évben Londonban állomásozó férfi teniszezők világbajnoksága ismét a sportág legjobbjait gyűjtötte össze az O2 Arénában. A Big4-ből az idén csak Roger Federer és Novak Djokovic lép pályára, de az izgalom biztosított, mivel a mezőny többi része is a kívánt színvonal magaslatára tud emelkedni.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.11.12. (11:55).