Az Inter Milano két pont előnnyel vezeti az olasz bajnokságot a Juventus-al szemben és vasárnap házigazdaként fogadja a torinói sztárcsapatot azzal a reménnyel, hogy további három ponttal fogja erősíteni helyét a tabella élén. Fogadj és kövesd mindezt az Unibet TV-n.

Izgalmas összecsapásra számíthatunk minden szempontból, hiszen ha a legutóbbi mérkőzésekre tekintünk vissza, azt vehetjük észre, hogy a milánóiak már 2016 óta nem győzték le hazai pályán a Juventust, viszont a torinói csapat a tavaly is győzni tudott a fekete-kékek pályáján. Cristiano Ronaldónak és csapattársainak megvan a lehetősége, hogy egy győzelemmel átvegyék az éllovasi szerepet a Serie A-ban, de amennyiben nem sikerül pontot vagy pontokat szerezniük a találkozón, akkor az Atalanta egyenlítheti pontszámait a bajnokcsapattal a Lecce elleni bajnokijukon.

Spanyolországban a LaLigában is nagy rangadó lesz a hétvégén, a negyedik helyezett Barcelona, a hatodik helyezett Sevillát várja ugyancsak vasárnap. Mindkét csapatnak 13 pontja van, míg az első helyezett Real Madridnak 15. Ilyen körülmények között minden elnyert pont sokat nyomhat a tabellán való helyezésen.
A focirajongók ismét egy izzó dél-amerikai Szuperklasszikust is láthatnak a héten, mivel a Copa Libertadoresban a River Plate a Boca Juniorsal fog összecsapni az El Monumental gyepén.

Eközben a teniszvilág keletebbre vette útját az "Asian Swing" további tornái alkalmával. Ezen a héten Pekingken férfi és női torna zajlik, míg Tokióban csak férfiak fognak játszani.

Kiemelt események

október 02., szerda

október 03., csütörtök

október 05., szombat

október 06., vasárnap

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.30. (12:30).