Az olasz bajnokság 22. fordulójának rangadója minden bizonnyal az AS Roma - AC Milan összecsapás. Fogadj és kövesd élőben az Unibet TV-n.

A hazai, római csapat 34, a milánói pedig 35 ponttal lendülnek harcba. A hagyományos versenyszellemet most a ponthajsza is fűteni fogja, mivel a 3. hely elérése még reális cél lehet mindkét csapat számára a közeljövőben. Az említett dobogós helyen jelen pillanatban az Inter áll 40 ponttal, de ez az előny még ledolgozható. A két összecsapó csapatnak nem csak előre kell néznie a ranglistán, hanem hátra is, mert a 6. helyezett Sampdoria, a 7. helyezett Atalanta és a 8. helyezett Lazio alig várják valamelyik csapat hibás lépését.

február 03., vasárnap

Olaszországban a Coppa Italia sem szünetel, a rajongók Milan - Napoli és Inter - Lazio meccsekre készülhetnek.

A francia bajnokság sem marad le, vasárnap Lyon - PSG összecsapás lesz látható. Bár a Ligue 1-nek a 3. helyezett csapatáról (Lyon), és éllovasáról (PSG) beszélünk, hatalmas a pontkülönbség kettőjük között. A párizsiaknak 56, míg a lyoniakanak csak 40 pontjuk van. Ettől függetlenül, a második hely, amelyen a Lille áll 43 ponttal, még elérhetőnek látszik.

A teniszrajongók az Ausztrál Open lejártával sem búslakodhatnak, mivel a hétvégén már a Davis Kupa-selejtezők izgalmas összecsapásainak lehetnek tanúi. Ne feledkezzünk meg az NHL és NBA összecsapásokról sem főleg, hogy az Oklahoma Thunder - Boston Celtics összecsapás alkalmával 25%-os nyereménynövelő vár. A darts-kedvelők pedig a pénteken kezdődő Unibet Masterset követhetik élőben.

További kiemelt események:

 Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.01.29. (07:46).