Lombardia lakossága újra kétfelé szakad, mivel Inter - AC Milan összecsapás lesz a hétvégén. Nem csak az olasz szurkolóknak biztosított az izgalom, hiszen folytatódnak a bajnoki küzdelmek Európa-szerte.  

Kedd este egy emlékezetes brazil - argentin mérkőzésre várunk, még akkor is ha barátságos találkozóról van szó. Nagy csata várható a La Ligában a Barcelona és az Fc Sevilla csapatai között, de nem lesz érdektelen a Bayern München kiszállása Wolfsburgban, a Marseille látogatása Niceben vagy akár a Paris Saint-Germain meccse az Amiens ellen sem.

Más sportágak is követhetőek lesznek az Unibet TV-n, és ezek sem maradnak alul kínálatukkal. Minden bizonnyal, az NBA új idénye, a stockholmi és moszkvai tenisztornák az elvárások magaslatára fognak emelkedni.
LeBron James a Los Angeles Lakers mezébe bújt és itt is bizonyítani vágyik. Első alkalom erre a Portland Trail Blazers csapata ellen adódik, péntek hajnalban.

Az NHL-ben és az MLB-ben sem lesz unalom, Rangers - Capitals, illetve Astros - Red Sox és Dodgers - Brewers mérkőzéseket követhetünk. Ugyancsak e hétnek kiemelt eseménye a Japánban zajló FIVB Női röplabda-világbajnokság, mely ugyancsak élőben követhető az Unibeten.

október 16., kedd

október 19., péntek

október 20., szombat

október 21., vasárnap

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!