Nem álom, hanem valóság. A focirajongók két Real Madrid - Barcelona összecsapást láthatnak pár nap leforgása alatt. Fogadj és kövesd mindkettőt élőben az Unibet TV-n.

Szerdán a Copa Del Rey elődöntőinek visszavágója alkalmából mérik össze erejüket. Az első meccs 1-1-es döntetlennel végződött, így a fővárosiak az idegenben rúgott gól előnyével indulnak.
A szombati bajnokin viszont, másképp áll a helyzet, ugyanis kilenc pont választja el jelen pillanatban a két csapatot. A katalán csapatnak a második helyezett Atlético Madriddal szemben is már nem kevesebb, mint 7 pont az előnye a tabellán.  A hétvégi összecsapásra 50%-os nyereménynövelővel is fogadhatsz.

Európa-szerte több rangadó is megrendezésre kerül ezen a héten. Az olasz kupa egy Lazio - AC Milan összecsapással, a portugál bajnokság pedig egy izgalmas Porto - Benfica rangadóval kényezteti a focirajongókat.

A férfi teniszezők versenynaptárában két ATP500-as tornát is találunk, az egyiket Dubaiban, másikat pedig Acapulcóban rendezik. Előbbin Roger Federer 100. tornagyőzelméért harcol, Rafael Nadal pedig a mexikói versenyen indul.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.02.25. (11:23).