A La Liga ezen a héten sem fog csalódást okozni, hiszen az Atletico Madrid a Real Madridot fogadja egy olyan meccs alkalmával, amelynek tétje a második hely a bajnokság ranglistáján. Fogadj és kövesd élőben az Unibet TV-n.

Az Atleticónak csak két pont előnye van a szomszédcsapattal szemben (44-42), így minden gőzzel hajtani fog, hogy a Barcelona éllovasi pozícióját legveszélyeztetőbb csapat maradjon a szombati meccs után is. A jelenlegi hat pont hátrányt is már nehéz behozni, ezért még elképzelni sem akarják azt a lehetőséget, hogy a 23. forduló befejeztével egy ennél nagyobb lemaradás nehezedik majd vállaikra. Az Atletico önbizalmát nagyon segítheti az a tény, hogy már 2017 óta nem kaptak ki a főváros híresebb csapatától.

február 09., szombat

Az első helyezett Barcelona sem kényelmesedhetik el, mert minden bizonnyal nem szeretnének előnyükből veszíteni, és az Athletic Bilbao otthonában biza nem könnyű győzni.

A Serie A-ban a Fiorentinának a 9. helye sem biztos, mivel a második helyezett Napolival kell szembenézniük, és egy vereség esetén akár három csapat (Torino, Sassuolo, Parma) is megelőzheti pontszámait. A Ligue 1-ben bár hangzatos volt a Lyon győzelme az éllovas PSG ellen, elég valószínűtlen, hogy a középmezőnyben lévő Bordeaux ezt idegenben megismétli.

A teniszrajongók a hétvégén a Fed Kupa világcsoportjának első fordulóját követhetik, amely roppant izgalmasnak ígérkezik. Többek között, a címvédő Csehország a Simona Halep által vezetett román csapatot fogadja. A többi összecsapások: Japán - Spanyolország, Hollandia - Kanada, Svájc - Olaszország, Belgium - Franciaország és Egyesült Államok - Ausztrália.

A kosárlabda nem csak NBA, hanem Euroligás mérkőzésekkel is jelentkezik a héten. Szintén érdemes lesz követni az NHL összecsapásokat és a Player Championship darts-bajnokságot is.

További kiemelt események:

 Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.02.04. (12:23).