Már most készítsük elő legkényelmesebb ülőhelyünket a vasárnapi AC Milan - Juventus mérkőzés optimális élőben követésének érdekében az Unibet TV-n.

A házigazda milánóiakat nem csak a rangadói ambíció fogja hajtani a meccsen, hiszen kerek tíz ponttal vannak lemaradva az első helyezett torinói csapattól. A rossonerik negyedik helyet foglalják el a bajnokságban, így nem engedhetnek meg maguknak több félrelépést. A Juventusnak viszont hat pont előnye van a második helyezett Interrel szemben, ezért felszabadultabban érkeznek történelmi vetélytársuk otthonába.

A német bajnokság is izzó hangulatra számíthat a hétvégén, mivel az első helyezett Borussia Dortmund, a negyedik helyen álló, Bayern Munchen csapatát fogadja. A bajnokcsapatnak szinte kötelező az idegenbeli győzelem, mivel csak így tudná egy pont távolságnyira megközelíteni a Borussiát.

A teniszrajongók különös figyelemmel kísérhetik ezen a héten a milánói ATP Next Gen Finals-t, mert a világ legjobb 21 éven aluli játékosai gyűltek össze, hogy eldöntsék ki a legjobb közülük. Az ifjú tehetségeket már a legnagyobbak is nagyon komolyan veszik, hiszen a generációváltás főszereplői lehetnek. A snookerkedvelők Coventryra összpontosíthatnak, a világ legjobb tizenhat játékosa a Champion of Champions tornára jött össze.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2018.11.05. (10:32).