A teniszvilág világbajnokot avat a héten Londonban az ATP Finals alkalmával. Fogadj és kövesd élőben mindezt az Unibet TV-n.

Három éve már annak, hogy a Big3 egyik tagjának sem sikerült magasba emelnie a kupát (Djokovic 2015). Azóta a kevesebb eséllyel induló, Andy Murray, Grigor Dimitrov és Alexander Zverev sorban maradtak talpon végig. Folytatódik a megszokás és negyedjére is más világbajnokot kell elismerjen Federer, Nadal és Djokovic a torna végén, vagy sikerül valamelyiküknek átvenni a rangos címet?

Európában a belső bajnokságok szünetelnek a hétvégén, de akad a focirajongóknak is mit nézzenek, hiszen a klubfocit nemzetközi mérkőzések váltják fel. Mi is lehet izgalmasabb, mint egy igazi dél-amerikai örök rangadó Brazília és Argentína között? A barátságos jellege a pénteki összecsapásnak nem igazán számít, hiszen mindenki a maximumot akarja majd nyújtani.

Ha rangadókról beszélünk, akkor külön említést igényel a Barcelona - Real Madrid kosárlabda összecsapás az Euroligában. Mindemellett, a darts-rajongók is dörzsölhetik a markukat, hiszen a Grand Slam of Darts is fénypontja a műsorprogramnak.

Kiemelt események:

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.11.12. (12:35).