Bianca Andreescu (WTA 15.) lassan elfelejtett veszíteni, hiszen a torontói tornagyőztes játékformáját sikeresen áthozta New Yorkban, de megtörténhet, hogy a negyeddöntőben már nem csak Elise Mertenset (WTA 26.), hanem fáradtságát is le kell küzdje.

A kanadai játékos jelen pillanatban egy tíz egymás után megnyert meccsnél tart és semmiképp ezt nem a belga játékos ellen akarja megszakítani. A legutóbbi győzelmét a torna egyik szenzációja, Taylor Townsend (WTA 116.) ellen szerezte három játszmában. A felgyűlt fáradtság, hiszen Kanadában is négy döntő játszmás mérkőzést játszott, szerepet kaphat a kimenetelben főleg, hogy Mertens elég pihenten érkezik, miután Kristie Ahnt (WTA 141.) 6-1, 6-1-re győzte le. Elisenek, a könnyed továbbjutás ellenére, első szerváján javítania kell, mivel csak 56%-ban tudta érvényesen beütni azt. Bianca ezúttal nagyon vigyáznia kell játékszínvonalának stabilitására, mert egy kis meccs közbeni hullámvölgye akár a továbbjutás elvesztésébe is kerülhet.

A 23 éves belgának elméletileg még van egy előnye, éspedig a tapasztalat, mivel Grand Slam-tornán már volt előrehaladott szakaszokban (mint például a tavalyi elődöntője az Australian Openen). A US Openen a tavaly a negyedik fordulóban búcsúzott. Ez a meccs lesz első egymás elleni mérkőzésük.

Néhány szorzó az összecsapásra

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.03. (11:19).

További meccsek

szeptember 04., szerda

szeptember 05., csütörtök