A fiatal generáció két tagja fog összecsapni a new yorki rangos torna negyeddöntőjében. Bár már több éve ismert nevei a női tenisznek, Belinda Bencic (WTA 12.) csak 22 éves, Donna Vekic (WTA 23.) pedig 23.

szeptember 04., szerda

Míg a svájci Belinda 2014-ben ugyanitt tapasztalhatta, hogy milyen érzés egy Grand Slam-torna ennyire előrehaladott szakaszába jutni, a horvát Donna "csak" a negyedik fordulóig jutott el eddig ilyen versenyen (Wimbledon 2018, Roland Garros 2019). Bármelyikük nyer, új területen fogja találni magát.

Bencic nem mást, mint a címvédő Naomi Osakát (WTA 1.) verte a nyolcaddöntőben, és bár szinte hihetetlen, ez volt Belindának sorozatosan a negyedik (idén harmadik) győzelme a japán ellen. Vekicnek már nehezebb dolga volt előző meccsén, hiszen három szoros játszma után tudott csak túljutni Julia Goergesen (WTA 30.).

A két játékos háromszor játszott egymás ellen, Bencic 2-1-re vezet, de egyetlen idei mérkőzésüket (Roland Garros) Vekic nyerte két sima szettben. Kemény borításon New Havenben találkoztak 2014-ben és Belinda szintén két játszmában nyert. Érdekes tény, hogy mindhárom mérkőzésen a győztes két szettben ejtette ki ellenfelét.

További szorzók a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.04. (09:30).

További meccsek New Yorkból