Grigor Dimitrov (ATP 78.) játékformája már talán nem is lehet ennél gyengébb. Ha így folytatja hamarosan a Top100-tól is búcsúzhat és a Borna Coric (ATP 12.) elleni meccse nem sok jót ígér számára a jelen körülmények között.

augusztus 29., csütörtök

Bár már nem volt a világ legnagyobb meglepetése, a bolgárnak talán egyik legsajgóbb pofoncsapása a Wimbledon első körében való kiesése volt, de ébredésre még mindig nincs jel. A négy felvezető tornán, amelyen részt vett, csak egy meccset nyert. New Yorkban valahogy sikerült a 35 éves Andreas Seppit (ATP. 77) négy játszmában búcsúztatnia, de ilyen színvonalú tornán és olyan körülmények között, hogy még lehet vannak, akik nagy eredményeket várnak el tőle, ez a győzelem kevés az újabb reményre. Az tény, hogy egy győzelem bárhogy is de mindig jól jön, de amikor a 45 nyerőhöz 54 ki nem kényszerített hiba társul, akkor nagyok maradnak a kételyek a jövőre nézve.

Coric sem büszkélkedhet a felvezető tornákon elért eredményeivel (1 megnyert, 2 elveszített meccs), de mégis játékának idén magasabb színvonala volt a bolgáréhoz hasonlítva. Az amerikai Grand Slam-tornát az Evgeny Donskoy (ATP 122.) elleni háromjátszmás elég stabil győzelemmel kezdte, de az kérdéses, hogy az orosz mennyire tudott kényelmetlen ellenfél lenni számára.
Coric és Dimitrov egyetlen egy alkalommal játszottak egymás ellen (Hurlingham 2015) és az is bemutató jellegű meccs volt, ezért Grigor akkori két játszmás győzelmének nincs sok kihatása a következő mérkőzésükre.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.08.27. (11:00).

További kiemelt meccsek a férfi versenytábláról