Először közvetít labdarúgó-világbajnokságról Ujvári Máté, az M4 Sport fiatal kommentátora, akinek a csoportkörök egyik legjobban várt összecsapása, a spanyol-portugál lesz a nyitómérkőzése.

Douglas Costa és Gabriel Jesus (Fotó: Alizada Studios / Shutterstock.com)

A sportriporter elmondta, nem idegeskedő típus, s bízik benne, hogy egy ilyen szuperrangadó mellett sem ragadja majd el teljesen a hév.

Megjegyezte, a vb ideje alatt talán a logisztika jelenti majd a legnagyobb kihívást, hiszen a legtöbb városból csak Moszkvát érintve lehetséges átjutni egy másikba. Ugyanakkor a riporter rutinos repülőnek számít, mivel a Forma-1-es stáb állandó utazó tagjaként közel 30 futamról tudósított a helyszínről, így nagyjából negyedmillió kilométert repült már összesen.

A 30 éves kommentátor - akinek nemrég született meg az első gyermeke - legszívesebben a nyitómérkőzés legjobbjával, illetve Neymarral csinálna interjút. Utóbbival kapcsolatban már van személyes tapasztalata, ugyanis ő közvetítette a 2016-os riói olimpia futballtornájának döntőjét, amelyet a Paris Saint-Germain klasszisa döntött el. Hozzátette, az általa közvetítendő Brazília-Costa Rica mérkőzés lehet a torna leggólgazdabb találkozója.

Ujvári Máté elmondta, egy kommentátor természetesen számos érdekességgel és statisztikával készül egy-egy meccsre, ugyanakkor fontos, hogy a mérkőzés eseményeit megfelelőn visszaadja. Éppen ezért, ha egy eseménydús összecsapásról van szó, akkor sokszor az előre összerakott anyag egy tizedét sem tudja átadni a nézőnek.

A labdarúgó-világbajnokságot június 14. és július 15. között élőben az M4 Sport közvetíti.

Szorzók a Brazília-Costa Rica mérkőzésre:

  • Gólok száma 2.5 felett             1.82
  • Gólok száma 3.5 felett             3.15
  • Mindkét csapat szerez gólt     2.80
  • Félidőben Brazília vezet            1.58

Fogadj ITT a Brazília - Costa Rica mérkőzésre!

Forrás: Admin