Nehezen volt emészthető Messi és csapattársai számára a Barcelona emlékezetes kiesése a Bajnokok Ligájának elődöntőjében, viszont a blaugrana csapat a bajnokság megnyerése mellett a spanyol Király-kupa megszerzésével szépítheti idényét, ha sikerül legyőznie a Valenciát.

A La Ligában messze fölényesnek bizonyuló Barcelonának feltétlenül kárpótolnia kell szurkolótáborát, de korántsem lesz könnyű dolguk, mivel a Valencia a negyedik a tabellán és Bajnokok Ligájában feljutó helyet biztosított magának. Az immár bajnokcsapat már több mint egy éve nem győzte le a Valenciát, de nem is kaptak ki tőlük már 2016 áprilisa óta.

május 25., szombat

Bár a Juventus már rég bajnok Olaszországban, a Serie A hajrája nem izgalommentes, mivel az AC Milan a SPAL elleni mérkőzés előtt egy ponttávolságra van a negyedik helytől, ami a Bajnokok Ligájának csoportjaiban való feljutó helyet biztosít.

További kiemelt események:

május 23., csütörtök

május 26., vasárnap

május 27., hétfő

Az élő közvetítés szolgáltatás használatához a fogadószámládon pénznek kell szerepelnie vagy le kellett adnod egy fogadást az elmúlt 24 órában. Földrajzi korlátozások lehetnek érvényben bizonyos közvetítésekre.

  Fogadj és nézd élőben!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok a Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.05.23. (11:06).