A 30 éves német játékos Naomi Osakával találkozik a harmadik fordulóban azt remélvén, hogy nem fogja tovább növelni a korán elbukott kiemeltek sorát.

Két évvel ezelőtt Kerber döntőt játszott a londoni tornán, viszont azóta sok minden változott. A kétszerez Grand Slam bajnok nem igazán tudta olyan szintre emelni játékát, mint amilyen az a legrangosabb sikerei idején volt. A fejlődés reményében megvált Torben Beltzetől, attól az edzőtől, aki 16 éves korától igazgatta lépteit és a legnagyobb sikerekhez vezette. A belga Wim Fissette, szerváján változtatott, próbálván azt sértőbbé tenni. Ezen a gyors játékfelületen erre szüksége is van főleg, hogy erős ellenfélnek ígérkezik a 18 éves japán lány.

Naomi Osaka (Fotó: Jimmie48 Photography / Shutterstock.com)

Osaka ultra agresszív játéka jól illik ehhez a borításhoz, támadó ütései itt a legnagyobb kárt okozhatják az ellenfelek térfelén, viszont más lábmunka is kell, ami Osakának még nem a legmegfelelőbb. A tapasztalat terén is lemarad ellenfelétől, de fiatalos lendülete annál nagyobb és nyervén Indian Wellsben már bizonyította, hogy a nagyok között a helye. Angelique kétségkívül az esélyesebb (1.46), a Naomira ajánlott szorzó pedig 2.75. Döntő szettnek a szükségét 2.48-s szorzó illeti. Ha Kerber nyerne de úgy, hogy játszmát veszít közben, akkor a helyesen tippelők 4.00-szeresét nyerik tétjeiknek. Abban az esetben ha mégis Osaka nyerne 2-1-re, és még nagyobb nevet farag majd magának, akkor a helyes tippek jutalmát 6.10-s szorzóval fogják számolni.

Szombati kiemelt meccsek:

  • Karen Khachanov - Frances Tiafoe: 1.62 - 2.30
  • Kyle Edmund - Novak Djokovic: 4.30 - 1.22
  • Nick Kyrgios - Kei Nishikori: 1.36 - 3.20
  • Daria Gavrilova - Aliaksandra Sasnovich: 1.68 - 2.18

Fogadj a Wimbledonra!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.