A rangos stuttgarti torna 2017-es győztese, Laura Siegemund (WTA 77.) már rég nem nyert három meccset egymás után egy WTA-torna főtábláján, de most megteheti a román versenyen ha legyőzi a nála esélyesebbnek látszó Irina-Camelia Begut (WTA 112.).

július 19., péntek

Az immár 31 éves német játékos messze van attól a játékformától, amely segítségével az említett két évvel ezelőtti bravúrját hajtotta végre, de nem vesz vissza a tempóból hiszen még kisebb tornákon is (mint például nemrég Bolban, Horvátorszgban) részt vesz, hogy több hivatalos meccsel minél színvonalasabb játékra legyen ismét képes. Az élvonalú játékosok már jó ideje túl nagy falatoknak számítanak neki, de a román lány nem éppen nevezhető annak jelen pillanatban.
Begu 2017-ben nyerte a bukaresti tornát, de azóta nem sikerült más tornagyőzelmet szereznie, sőt az idén a top100-ból is kiesett. Idei legjobb eredményei a Hobartban és Budapesten elért negyeddöntői, amelyeket most a hazai tornán egyenlített. Ezen a héten nem veszített még játszmát sem Aleksandra Krunic, sem Kaja Juvan ellen, így magabiztosan nézhet a negyeddöntő elébe.
Bár a világranglistán való helyezésük most épp mást mutat, a román lány jelenleg valamivel magasabb játékszínvonalat képvisel, de ettől még nagyon pengeélen van a továbbjutás. Két alkalommal találkoztak mostanáig, 2015-ben Begu nyert a charlestoni zöld salakon, Siegemund pedig 2016-ban Indian Wellsben vágott vissza.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.07.18. (10:35).