A volt világelső, Kim Clijsters régóta bejelentett harmadik visszatérése a profi tenisztornák porondjára hamarosan megvalósul. A várt pillanat azonban az eredmény szempontjából messze nem mesebelire alakulhat a belga számára, mivel első ellenfele az idei Australian Open-döntőse, Garbine Muguruza (WTA 16.) lesz.

február 17., hétfő

A legutóbb profi szintű meccset 2012-ben játszó teniszező már az ausztrál Grand Slam-tornára tervezte visszatérését, de egy sérülés borította terveit. A hírek szerint, Kim zsúfolt versenynaptárat készített magának, mert Dubai után Monterreyben, Indian Wellsben és Charlestonban is indulna. A négyszeres Grand Slam-bajnok játékos Simona Heleppel is edzett, akinek elismerő szavai voltak Clijsters játékformájáról. Az kérdéses viszont, hogy a román volt világelső ténylegesen azt is gondolja, amit mondott vagy csak udvarias akart lenni?

Részletek az említett edzésről:

A sorshúzás egyáltalán nem kímélte Clijterset, mert amennyiben valahogy sikerülne legyőznie Muguruzát, Dyana Yastremskával találkozhat, majd ha ezen a körön is túljutna, akkor Elina Svitolina következhetne. Egy nem túl valószínű forgatókönyv szerint, Haleppel csaphatna össze az elődöntőben, majd Karolina Pliskovával (vagy akár Elena Rybakinával) küzdhetne meg a bajnoki címért.

Erre viszont a bukmékerek is kevés esélyt látnak, mert már a Muguruza elleni meccsen való továbbjutása az oddsok szempontjából is nagyon csekély. Az tény, hogy a spanyol játékos az Australian Open-menetelése óta nem játszott, de Melbourneban úgy látszott, hogy sikerült összerakni a már sok hónappal ezelőtt darabokra tört játékát. Annyi viszont biztos, hogy amennyiben valaki úgy gondolja, hogy Kimnek sikerül legyőznie a kétszeres Grand Slam-bajnok ellenfelét, az ne tétovázzon sokat, mert ha megérzése mégis megvalósulna, akkor nagyon szép nyereményt kaszálhat.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Clijsters győzelem: 2-0 @ 10.50 2-1 @ 19.00
Muguruza győzelem: 0-2 @ 1.34 1-2 @ 5.60
Játékok száma: Alatt 16.5 @ 2.60 Felett 16.5 @ 1.49
Játékok száma: Alatt 18.5 @ 1.64 Felett 18.5 @ 2.23
Szettek száma: Alatt 2.5 @ 1.24 Felett 2.5 @ 4.10

Fogadj itt az összecsapásra!


18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2020.02.17. (08:34).

További kiemelt hétfői teniszmeccsek