Garbine Muguruza (WTA 26.) a június elejétől az eredménytelenség sötét alagútjába tévedett és ennek az lett a következménye, hogy az acélerősnek tűnő együttműködését Sam Sumykkal megszakította. Az ázsiai tornákon a spanyol Fed Kupa-kapitány, Anabel Medina Garrigues fogja segíteni és szakértelmére már nagy szüksége lesz az első osakai meccsén Su-Wei Hsieh (WTA 33.) ellen.

szeptember 17., kedd

Muguruza idén sem füvön, sem pedig a londoni tornát követő keménypályás tornákon nem nyert meccset és ez a tény talán mentálisan viseli meg a legjobban. Kiváló példának tűnik erre, hogy a US Openen Alison Riske ellen az első játszmát 6-1-re nyerte, majd simán elveszítette a mérkőzést. Pedig tud ő versenyképes lenni, hiszen az a Madison Keys ellen, aki Cincinnatiben bajnok lett szettet nyert az ohiói mérkőzésükön.

A tajváni Su-Wei miután a Wimbledonon páros versenyszámában bajnok lett(!), egyéniben nem tudott nagyot dobbantani a kemény borításon. Ennek ellenére, elég stabilak voltak szereplései hiszen mégiscsak Washingtonban és Hiroshimában negyeddöntőt, Cincinnatiben pedig nyolcaddöntőt játszott.

A mérkőzés roppant kiegyensúlyozottnak ígérkezik főleg, hogy az egyetlen egymás elleni meccsüket a 33 éves tajvani játékos nyerte a tavalyi Australian Openen (7-6, 6-4). Bár Muguruzát a bukmékerek esélyesebbnek látják, nem lesz egyáltalán könnyű visszavágnia a spanyolnak az ausztráliai vereségért.

Néhány szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt a mérkőzésre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.16. (09:56).

További kiemelt teniszmeccsek