Ashleigh Barty (WTA 1.) egy rangos győzelemmel szeretné folytatni jó őszi keménypályás idényét, amely során a torontói menetelésén kívül leggyengébb szereplése a new yorki Grand Slam-nyolcaddöntője volt. Ellenfele az a Petra Kvitova (WTA 7.) lesz, aki előző meccsén az idei WTA-idényben a legtöbb ászt ütötte két szett alatt.

Az ausztrál világelső nem ütközött eddig a legacélosabb ellenfelekben Pekingben, de nem volt teljesen izgalommentes menetelése, a hazai Saisai Zheng ellen szettet is veszített. Ettől függetlenül, a nap egyik legszebb pontját produkálta a kínai tornán:

Kvitova annál fényesebb győzelmekkel jutott el a torna eme szakaszában. Sem Kristina Mladenovic, sem pedig Belinda Bencic ellen nem veszített játszmát sőt, a svájci ellen 13 ászt ütött. Ennek a bravúrjának két szettben való elérése rekordnak számít az idei szezonban. Az említett meccsen viszont a 33 nyerő mellett, 30 ki nem kényszerített hibát is ütött, ami nem a legkevesebb két játszma alatt. Kvitova Cincinnatiben és a US Openen messze volt a tőle elvárt játékszínvonaltól, viszont ezen az ázsiai tornákon próbál lényegesen javítani. Wuhánban már elődöntőt ért el, és amennyiben Bartyt sikerül búcsúztatnia, ismét egy elődöntőt játszhat.

Idén harmadjára játszanak egymás ellen, Sydneyben és az Australian Openen Petra nyert, Miamiban pedig Ashleigh. Az egymás elleni meccsek összmérlege pedig 4-1 Kvitova javára. A szorzók is jól mutatják a kiegyensúlyozott helyzetképet és bár a cseh játékos talán valamivel esélyesebbnek tűnhet, ezt ellensúlyozhatja az ausztrál játékos fölényesebb folytonossága az idény ebben a részében.

október 04., péntek

Néhány további szorzó a mérkőzésre

Fogadj itt az összecsapásra!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.10.03. (08:35).

Kiemelt teniszmeccsek

október 04., péntek