Pekingben van a WTA krémje, de a papírforma igazolódása egyáltalán nem biztos két játékos esetében, mivel az utóbbi időben a teniszpályán csak árnyékuk voltak önmaguknak.

Az első, akiről szó van az Angelique Kerber (WTA 13.), akinek nagyon elszürkült játékformája. Nem állt messze attól, hogy ismét egy első fordulós kiesést elszenvedjen, de valahogy sikerült megszereznie a továbbjutást Shuai Zhang ellen (6-2, 1-6, 6-4). Következő ellenfele Polona Hercog (WTA 51.) lesz, aki bár a torontói torna óta nem nyert két meccset egymás után, nem kizárt, hogy nagyon megnehezítse a bizalmatlan volt világelső dolgát. Az tény, hogy az idén az Australian Open ugyancsak kemény borításán simán nyert Angie, de az sem elhanyagolható mutató, hogy az eddigi öt egymás elleni meccsből kettőt a szlovénnak sikerült nyernie.

október 01., kedd

A második játékos, aki nem találja önmagát, az Sloane Stephens (WTA 12.). Az amerikai játékos a Roland Garros óta nem nyert három meccset egymás után és ezalatt az idő alatt öt tornán már az első körben kiesett. Saisai Zheng (WTA 39.) lesz Pekingben a második fordulós ellenfele, akit bár eddig két alkalomból kétszer vert, mégis kissé kérdéses az újabb sikere ellene. A kínai játékos eredményeitől sem remegett meg a világ, de San Joséban bajnok lett (ami pályafutásának eddigi első és egyetlen WTA-tornagyőzelme), és a hazai tornát is egy fárasztó de önbizalomnövelő győzelemmel kezdte Monica Puig ellen (4-6, 6-3, 7-6).

október 01., kedd

Fogadj itt a kínai tornára!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.

Az oddsok az Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2019.09.30. (09:32).