Miután 2017-ben Eugenie Bouchard (WTA 267.) elfogadta John Goehrke nevű rajongójának meghívását, most egy nehézsúlyú személyiség is próbálkozott randira hívni a szőke teniszezőt.

Bár játékával mostanában kevésbé, de a megjelenésével még mindig hódítani tud a 25 éves Genie. Most egy új hódoló tett egy próbálkozást a Twitteren és ez nem más, mint a 36 éves rögbicsillag, Robbie Farah, a Wests Tigers volt emblematikus játékosa. A tavaly visszavonult sportoló nem egy félénk ember, ami természetes mesterségére tekintve, de kétszer is leszólította a kanadai szőkeséget. Először egy kis itókára hívta meg, majd merészebben azt kérdezte, hogy lehet három kívánsága ha megsimogatja (utalva a Genie becenevére)? Eddig válaszról nincs értesülésünk, de ami egyszer megtörtént, az még egyszer megtörténhet.

Ezeket a felvételek látta vajon Farah?

Ha már egy rajongónak is sikerült, akkor ez sok ember fantáziáját megmozgathatja. Bátorságot kaphatnak az epekedő rajongói a világ minden zugában. Mindenesetre, nem lenne unalmas időtöltés olvasgatni a lovagok egyedi ajánlatait..... Szóval, ebből a szempontból is megnyílhat a szezon.

Fogadj teniszre!

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org.