Nem sieti el a visszatérést a francia szakember, ha Instagram-oldalából indulunk ki, akkor épp feltöltődik a következő munkahelye előtt. Világutazó lett, sok túrával!

A közösségi oldalra feltöltött fotói alapján Zidane az utóbbi hetekben nyaralt családjával Abu-Dzabiban, sétált a kínai nagy falon, aztán kicsit mahjongozott is a helyiekkel, és kipróbálta a sanghaji lebegő mágnesvasútat. Közben időnként azért jelzi, hogy vérbeli sportember, ezért néha bejelentkezik egy konditeremből is. Néhány kép alapján nem lehet nagy következtetéseket levonni, de ránézésre tökéletesen jól elvan a napi stresszt okozó klubfocitól távol is.

De mivel a labdarúgás és a siker megszállottja, ezért egyszer biztosan visszatér. Az Unibetnél fogadhatunk rá, hogy melyik csapatnál fog kikötni. A favorit a Juventus 4.00-es szorzóval, amiről Zidane korábban így nyilatkozott. "Rengeteget tanultam játékosként és emberként is a Juventusnál töltött időm alatt. Visszatérek? Soha nem mondd, hogy soha" - mondta még tavaly. A csapatok biztosan sorban állnak előtte, hiszen két és fél év alatt a Real Madriddal kilenc trófeát nyert, közte három Bajnokok Ligáját.

Zidane következő csapata:

Bővebb kínálat az Unibetnél a Labdarúgás - Speciális - Vezetőedzők menüpont alatt!