2019 aug 4. 16:00

Liverpool - Manchester City

2 : 1

Liverpool

Manchester City

Unibet
Élő közvetítés
Bet365
Élő közvetítés
1
X
2

csabax
csabax elemezte ezt a mérkőzést
2019 aug 3. 15:07

Megpróbálom kihasználni azt a dolgot, hogy még annyira a szezon kezdetén vannak a csapatok, hogy nagyon, plusz mindkét gárdánál az érintett fontosabb játékosok közül többen még nincsenek jelen vagy éppen csak az elmúlt napokban tértek vissza, és még nem annyira megfelelően hangolódtak rá a munkára.

Elemzés megtekintése

Anglia - FA Community Shield tabella

Liverpool - Manchester City tippek

Gólok száma hazai csapatnál tippek 3
Gólok száma hazai csapatnál, páratlan/páros tipp 1
Gólok száma vendég csapatnál tipp 1
Roberto Firmino - Liverpool 001 Felvezető

2019 aug 4. 00:05 Felvezető

Angol Szuperkupa: Liverpool - Manchester City

Trónfosztás vagy duplázás lesz Londonban. Ez biztos.

Sportközvetítés - Vasárnap Hír

2019 aug 4. 00:01 Hír

Élő tv-sportközvetítések: Vasárnap

Élőben Liverpool-Manchester City Szuperkupa-döntő.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Liverpool - Manchester City mérkőzésre, az Anglia - FA Community Shield bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2019 aug 4. 16:00.

A Liverpool - Manchester City foci eseményt élőben is követheted és élőben fogadhatsz rá a következő fogadóirodáknál: Unibet TV . A streamelt események követése ingyenes, mindössze pénzzel kell rendelkezned a számládon. Amennyiben számlád üres, de az utóbbi 24 órában volt egy érvényes fogadásod, akkor is elindíthatod az élő közvetítést. Bizonyos eseményeknél előfordulhat, hogy földrajzi korlátozások is érvényben vannak, és a te tartózkodási helyeden nem elérhető a meccs élő közvetítése a jelölt fogadóirodánál. Ezt a fogadószámládra belépve tudod ellenőrizni.

Jelenleg a mérkőzésre 11 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a gólok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Liverpool - Manchester City meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.