2019 júl 17. 19:30

Ludogorets Razgrad - Ferencváros

2 : 3

Ludogorets Razgrad

Ferencváros

Unibet
Bet365
1
X
2

oakland23
oakland23 elemezte ezt a mérkőzést
2019 júl 16. 13:54

Jól meg kellett volna bombázni a Ludogorets Razgradot, ahogy kijött a visszavágó szorzója, mert volt ez nagyobb is, mint 1,65.

Elemzés megtekintése

Bajnokok Ligája Selejtező tabella

Ludogorets Razgrad - Ferencváros tippek

Ludogorets Razgrad - Ferencváros tipp Előzetes

2019 júl 17. 19:30 Előzetes

Ludogorets Razgrad - Ferencváros tipp

Bajnokok Ligája: A bravúr kapujában a Fradi

Be is tud lépni rajta?

Mindkét csapat gólt szerez tippek 7
Döntetlen esetén a tét visszajár tipp 1
Pontos eredmény - Első félidő tipp 1
Ferencváros - Ludogorets 1 Ajánlat

2019 júl 17. 07:20 Ajánlat

Szerezz ingyenes fogadást a Fradi - Ludogorets visszavágójával

Szurkolj és fogadj az Unibetnél.

Tokmac Chol Nguen - Ferencváros 005 Felvezető

2019 júl 17. 00:05 Felvezető

BL-selejtező: Ludogorets - Ferencváros

Nem, ez nem egy m&m's találkozó, annál sokkal több.

Sportközvetítés - Szerda Hír

2019 júl 17. 00:01 Hír

Élő tv-sportközvetítések: Szerda

Élő közvetítés lesz a Fradi bulgáriai fellépéséről.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Ludogorets Razgrad - Ferencváros mérkőzésre, a Bajnokok Ligája Selejtező bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2019 júl 17. 19:30.

Jelenleg a mérkőzésre 11 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a teljes játékidő és a gólok száma piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Ludogorets Razgrad - Ferencváros meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

A mérkőzést szerkesztőink is részletesen elemezték, a Ludogorets Razgrad - Ferencváros tippünket is ajánljuk dokumentálódásra. Az elemzésben részletesebb információkat tudhatsz meg.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.