2019 júl 16. 17:00

FK Shkëndija - Nõmme Kalju

1 : 2

FK Shkëndija

Nõmme Kalju

Unibet
Bet365
1
X
2

User ID: 27319
User ID: 27319 elemezte ezt a mérkőzést
2019 júl 15. 12:49

Figyelemmel kísértem a két csapat odavágóját, így érdeklődve vártam, hogy milyen szorzókkal indítanak a bukmékerek.

Elemzés megtekintése

Bajnokok Ligája Selejtező tabella

FK Shkëndija - Nõmme Kalju tippek

Gólok száma vendég csapatnál tipp 1
Mindkét csapat gólt szerez tipp 1
Champions League Alap Tipp

2019 júl 16. 06:00 Tipp

BL-selejtező: Shkëndija (MKD) - Kalju (EST)

A hazaiak előnyben várják a visszavágót.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a FK Shkëndija - Nõmme Kalju mérkőzésre, a Bajnokok Ligája Selejtező bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2019 júl 16. 17:00.

Jelenleg a mérkőzésre 6 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a gólok száma hazai csapatnál és a félidő piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a FK Shkëndija - Nõmme Kalju meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.