2019 szept 29. 13:10

Race: Russian GP 2019

-


oakland23
oakland23 elemezte ezt a mérkőzést
2019 szept 27. 22:35

A hétvégén rendezik az orosz nagydíjat Sochiban, egy elég élvezhető pálya az orosz, egyszerre utcai és mégse, szűknek semmikép sem mondható, egy brutál kanyarral, ami 650 méteren tart, szóval jó kis pálya, és reméljük, a verseny is az lesz.

Elemzés megtekintése

Forma 1 - Futam tabella

Race: Russian GP 2019 tippek


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Race: Russian GP 2019 mérkőzésre, a Forma 1 - Futam bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2019 szept 29. 13:10.

Jelenleg a mérkőzésre 3 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül az a csapat mindkét autója rangsorolásra kerül (befejezi) a gp futamban és a nagydíj nyertes piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Race: Russian GP 2019 meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.