2019 jan 6. 22:40

Chicago Bears - Philadelphia Eagles

Chicago Bears

-

Philadelphia Eagles

Unibet
Chicago Bears
Philadelphia Eagles

oakland23
oakland23 elemezte ezt a mérkőzést
2019 jan 4. 11:18

A Chicago múlt héten 'ellenfelet választott magának', hisz ha kikap a Minnesotától, akkor most nem a Philadelphiával játszik.

Elemzés megtekintése

NFL tabella

Chicago Bears - Philadelphia Eagles tippek

Nick-Foles-Louis-Rams-003 Felvezető

2019 jan 5. 09:43 Felvezető

NFL: Chicagóban kezdi a rájátszást a címvédő Philadelphia

Kezdődik a rájátszás, retteghetnek a csirkék.


Ezen az oldalon találod meg az összes beküldött sportfogadás tippet a Chicago Bears - Philadelphia Eagles mérkőzésre, a NFL bajnokságból, melyet a különböző ingyenes tippjátékba beküldtek a felhasználóink. Az esemény pontos időpontja: 2019 jan 6. 22:40.

Jelenleg a mérkőzésre 2 fogadási piacra találsz tippeket. Ezek közül a pontok száma - hosszabbítással és a hosszabbítással piacok a legnépszerűbbek. A beküldött tippek a legtöbb Tippmix kalkulátorba beküldött tippel ellentétben nem teljesen tét nélküliek, mivel ezekkel a játékosok egymással versenyezve próbálnak jobb helyezést elérni a tippjátékokban. Ettől függetlenül ezek teljesen ingyenes tippek és az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget ezek helyességéért. A sima tippek mellett elemzéseket is találsz a Chicago Bears - Philadelphia Eagles meccsre. Ezekből komolyabban is felkészülhetsz a fogadásod elhelyezése előtt, mert minél több információval rendelkezel, annál pontosabban tudsz fogadni egy mérkőzésre.

Ezen az oldalon megtalálod a mérkőzésre kínált sportfogadás ajánlatot is a legtöbb piacra, oddsokkal együtt. A legtöbb esetben összehasonlíthatod több iroda szorzóját is egy kimenetelre, legyen az Unibet, bet365 vagy éppen a Tippmixpro által kínált szorzó. Így könnyen eldöntheted, melyik bukmnéker adja a legjobb ajánlatot az általad kiszemelt kimenetelre.